PAGINA ANTERIOARA                                           PAGINA URMATOARE

UB-543 Asistență pentru poziționarea corectă

VEZI CELELALTE MODELE:

[A&D] [UA-704] [UA-651] [UA-767JP] [UA-1020-W] [UB-543]
and_ub-543_mare

UB-543 este un model avansat, prevăzut cu noua funcție CPG (Correct Position Guidance - Asistent Poziție Corectă) și memorii pentru doi utilizatori (2x60).
Odată ce utilizatorul își determină poziția inimii, tensiometrul îi detectează poziția încheieturii mâinii și îl ajută să o aducă la nivelul inimii emițând semnale luminoase albastre și portocalii.
Două seturi distincte de memorii (2x60) înregistrează separat datele pentru două persoane sau măsurările efectuate dimineața/seara sau înainte/după luarea medicamentelor.

and_correct_position

Indicator puls neregulat
Acest indicator este afișat dacă intervalul de timp dintre 2 bătăi succesive este mai mic sau mai mare cu 25% decât media.

Indicator de clasificare a tensiunii arteriale conform WHO (OMS)
Indicatorul constă într-o succesiune de 6 segmente, corespunzând clasificării tensiunii arteriale conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Asistent poziție corectă
Îndrumă pacientul să-și poziționeze corect tensiometrul la nivelul inimii.


Atunci când măsurăm tensiunea arterială la încheietura mâinii, este important să poziționăm tensiometrul la nivelul inimii. UB-543 dispune de 3 indicatoare luminoase, care asistă utilizatorul la poziționarea corectă în înălțime a tensiometrului. Dacă poziția e corectă, se aprinde indicatorul albastru, dacă aparatul este poziționat prea jos sau prea sus, se aprinde unul din cele 2 indicatoare portocalii.
Tensiometrul este setat implicit din fabrică să aprindă indicatorul albastru atunci când brațul utilizatorului este înclinat la un anumit unghi, căruia îi corespunde o poziție medie în înălțime a aparatului. În realitate, utilizatorul poate avea un braț mai lung sau mai scurt, iar scaunul pe care stă și masa pe care își sprijină brațul pot fi mai înalte sau mai scunde. În aceste cazuri, indicatorul albastru nu mai semnalizează corect poziția de măsurare.
My CPG (Asistent Personal Poziție Corectă) permite utilizatorului să-și optimizeze propria poziție de măsurare. Odată setată această poziție, indicatorul albastru se va aprinde atunci când tensiometrul utilizatorului se află la același nivel cu inima sa.

and_avg_all

Media rezultatelor (toate, AM, PM)
Aparatul calculează și afișează media rezultatelor măsurate înainte de prânz, după prânz, sau indiferent de momentul zilei.

and_90M

90 de memorii
Aparatul memorează 90 de rezultate (tensiune sistolică, tensiune diastolică, puls).

Ceas și calendar
Afișează data și ora curente. Valorile sunt memorate împreună cu data și ora la care au fost măsurate.

 

div01
Vizitati si pagina noastra de Facebook
banner_bioexpert2015