PAGINA ANTERIOARA                                           PAGINA URMATOARE

Primul glucometru din lume cu conectivitate pe platformele Android si iOS

• Precizie excelentă. Produsul îndeplinește cerințele noului standard ISO 15197, care impune condiții mai restrictive privind precizia de măsurare a glicemiei.
• Ușor și discret. Ideal pentru persoanele cu un stil de viață activ.
• Conectivitate prin Bluetooth. Rezultatele sunt transmise instantaneu pe orice dispozitiv mobil echipat cu iOS sau Android și de acolo mai departe către familie, medici sau nutritionisti.

Caracteristicile notabile:
- Teste de glicemie cu tehnologia avansata GDH-FAD. Elimină influența oxigenului sau a zaharurilor non-glucozice (de ex. maltoza sau galactoza) asupra măsurării glicemiei
- Măsurarea necesită o picătură foarte mică de sânge (0,5 ”l de sânge).
- Rezultat exact în numai 5 secunde.
- Nu necesită codare. Aparatul se codează automat la introducerea testului, eliminând riscul de codare greșită și implicit rezultate incorecte.
- Conectivitate wireless prin Bluetooth. Rezultatele sunt transmise instant la un dispozitiv mobil sau calculator.
- 450 memorii. Aparatul poate să stocheze până la 450 de rezultate, făcând astfel posibilă urmărirea în timp a evoluției acestora și eficiența planului de management al diabetului.
- Marcare preprandial / postprandial. Rezultatele pot fi înregistarate separat, în funcție de momentul măsurării glicemiei. In acest fel se poate evidenția influența meselor asupra valorilor glicemice și implicit ajusta planul de management al diabetului.
- Media rezultatelor pe 7, 14, 21, 28, 60 și 90 zile.
- 4 alarme de măsurare.
- Afișaj LCD iluminat din interior.
- Strălucire și contrast. Datele afișate au o strălucire și un contrast care asigură vizibilitate excelentă, zi sau noapte.
- Portabilitate. Aparatul are un design compact, discret și elegant. Incape ușor în orice buzunar
- Baterie reîncărcabilă prin conector Micro-USB. Incărcarea bateriei se face prin simpla conectare a glucometrului, cu cablul din trusă, la un port USB al oricărui calculator.
- Tehnologie ASSI (Advanced Superior Sip-In). Picătura de sânge este absorbită rapid și complet în interiorul testului pentru o măsurare sigură și corectă. Mai puține rezultate false sau teste irosite.

Produsele Fora:         GLUCOMETRE     TENSIOMETRE     TERMOMETRE     

VEZI CELELALTE PRODUSE SIMILARE:

foradiamondmini_black
Fora Diamond Mini

Aplicația iFORA
Pentru transferul datelor pe dispozitivul mobil (smartphone, tabletă, iPod, iPad, etc.) se descarcă gratuit aplicația IFORA, de pe Google Play sau AppStore, in funcție de sistemul de operare instalat pe dispozitiv (respectiv Android sau iOS)

fora_av_appstore_logo
Clic pentru instalare aplicatie gratis

iFORA este o aplicație complexă pentru managementul diabetului și totodată o punte de legătură între pacient și persoanele cu care se află în contact (medicul care îl tratează, membri ai familiei, prieteni, etc).

iFORA oferă pacientului o multitudine de pârghii pentru a-și controla mai eficient afecțiunea și o bogăție de informații de ultimă oră, sfaturi, ghiduri practice, etc. Cu iFORA pacientul beneficiază de:
• Setarea și urmărirea țintelor de control glicemic
• Ținerea unui jurnal în care sunt evidențiate valorile glicemice pe zile și ore, orele de masă, orele de activitate fizică, dozele de insulină, etc.
• Statistici și reprezentări grafice ale valorilor glicemice (împărțite pe intervale ale zilei: înainte de mese, după mese, dimineață, seară) pe perioade de 7- 14- și 28 zile
• Grafice „plăcintă” cu reprezentarea procentuală a valorilor glicemiei grupate în 3 categorii (mici, normale și mari) pe perioade de 7- 14- și 28 zile
• Informații despre exercițiile fizice, intensitatea și dozarea acestora în funcție de vârstă, sex, starea de sănătate, etc.
• Date despre alimente, conținutul de carbohidrați și aportul caloric al acestora
• 101 informații și sfaturi utile privind diabetul
• Informații despre medicamente insulinice și non-insulinice
• Transmitere de date pe Facebook și prin e-mail
• …și multe altele

Clic pentru prezentarea pdf

 

div01
Vizitati si pagina noastra de Facebook
banner_bioexpert2015