PAGINA ANTERIOARA                                           PAGINA URMATOARE

BioNette™ - Dispozitiv electronic pentru tratarea rinitei alergice

- Tratament dovedit clinic
- Nu contine medicamente
- Nu da efecte secundare
- Este mic si usor
- Este portabil
- Este simplu de utilizat 

Avantajele BioNette™:

Rinita alergica este considerata a fi cea mai frecventa manifestare de alergie, estimându-se ca afecteaza între 10–20% din populatie, procentul fiind în continua crestere. Alergia nazala se manifesta prin cele doua forme de rinita alergica: rinita alergica sezoniera sau periodica, numita si febra fânului, si rinita alergica perena sau aperiodica. Clinic, rinita sezoniera se manifesta sub forma paroxistica ce se caracterizeaza prin stranut în salve, secretii nazale apoase, obstructie nazala, prurit, lacrimare imediat dupa contactul cu alergenul, respectiv polenul. Tabloul clinic este de scurta durata si dispare spontan. În rinita perena simptomele sunt mai atenuate, dar relativ permanente, iar participarea sinusurilor este o regula. Dintre alergeni, cel mai des incriminat este praful de casa. 

Bionette - Dispozitiv electronic pentru tratarea rinitei alergice

Numeroase studii clinice efectuate în ultimii ani au demonstrat ca terapia cu radiatii luminoase (fototerapia) este o metoda eficienta de ameliorare a simptomelor rinitei alergice.

BioNette™ este un dispozitiv electronic revolutionar, care trateaza simptomele rinitei alergice utilizând lumina rosie de banda îngusta si joasa energie. Prin simpla introducere in nari, simultan, a doua sonde emitatoare de lumina, acest dispozitiv reduce substantial simptomele febrei fânului, cum ar fi stranutul în salve, mâncarimile, secretiile nazale apoase, durerile de cap si lacrimarile abundente.

Spre deosebire de BioNette™, tratamentele medicamentoase cunoscute au numeroase contraindicatii si efecte secundare, care necesita precautii în utilizare.

Aici gasiti inormatii despre: Fototerapia in tratarea rinitei alergice.

Clic aici

Clic aici pentru vizualizare

 

div01
Vizitati si pagina noastra de Facebook
banner_bioexpert2015